Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzysiu Rutyniarz
|
Wysłany: Środa 24-11-2004, 18:54:50 Temat postu: Sklep WES |
|
|
Padło parę uwag w różnych tematach, ale wydaje mi sie, że warto podyskutować na temat oferty. Może z tego założyc nawet osobny dział, bo dyskucji jest kilka - o opakowaniach, o rodzajach ekstraktów, i innych surowcach i sprzętach.
Nie wiem, na ile to dobry pomysł, ale WESie nie zastanawiałeś się nad zrobienia ze swego sklepu centrum sprzedaży ekstraktów? I to nie tylko swoich, ale też gotowych brewkitów innych firm? Myślę, że większy wybór ekstraktów powiększyłby grupę klientów, a przynajmniej stworzył optyczne wrażenie bogatszej oferty -> większej dbałości o klienta.
W temacie ekstraktów własnych myślałem o zestawach takich, jak robi Muntons - czyli dwie puszki w jednym kartoniku. Jeden zakup, jedno gotowanie, brak cukru czyli lepszy smak. 2 x 1,8 kg = 25 l. (prawie gotowy slogan reklamowy). |
|
Powrót do góry |
|
 |
WES WES Sp. z o.o.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dzuk Już gaworzy
|
Wysłany: Piątek 26-11-2004, 14:29:09 Temat postu: |
|
|
No nie wiem czy te flaszki to trafiony pomysł. Wyglądają ładnie ale ta cena, chyba będzie raczej mało kogo stać na nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
may Już gaworzy

|
Wysłany: Środa 01-12-2004, 10:03:05 Temat postu: Re: Sklep WES |
|
|
WES napisał: |
Krzysiu napisał: |
wydaje mi sie, że warto podyskutować na temat oferty ... - o opakowaniach ... i sprzętach. |
Zaledwie minęło kilka godzin, i już są pierwsze opakowania na Piwo Domowe.  |
Zdecedowanie cena zwala z nóg  _________________ Mikrobrowar Skład Piwa Domowego i S-ka pierwszy i jedyny browar w Białej Podlaskiej
"Gdziekolwiek się znajdziesz pij piwo miejscowe. Ono nigdy cię nie zawiedzie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
WES WES Sp. z o.o.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
WES WES Sp. z o.o.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
e_prezes Praktykant

Dołączył: 26 Paź 2004 Posty: 75 Skąd: korzeniami - > Stary Kraków
|
Wysłany: Czwartek 23-11-2006, 21:40:25 Temat postu: |
|
|
Niniejszym chciałbym poinformować, że oszczercza informacja, którą zamieściłem na forum browar.biz w tym miejscu jest nieprawdziwa!
Dziś po pewnej, długiej przerwie złożyłem zamówienie w sklepie WES, czego i innym życzę. _________________ lajboCKowy piwowar na Kresach |
|
Powrót do góry |
|
 |
|